Estudio de los diferentes tipos de elaboraciâon de aguardientes de orujo gallegos (Rexistro nro. 353657)

000 -CABECEIRA
Campo de control de longitud fija 00669nam a2200157 i 4500
INFORMACIÓN XERAL
Códigos de información de lonxitude fixa 080130s1994 sp g spa
CDU
CDU 54(461.1)
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA
Nome de persoa Orriols Fernâandez, Ignacio
MENCIÓN DE TÍTULO
Título Estudio de los diferentes tipos de elaboraciâon de aguardientes de orujo gallegos
Resto do título : caracterizaciâon analâitica de los mismos
Autores / Ignacio Orriols Fernâandez ; Marâia Herminia Bollaâin Rodrâiguez, [director]
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN
Data de publicación ,1994
DESCRICIÓN FÍSICA
Extensión 1 v
SECUNDARIAS-AUTOR
Nome de persoa Bollain Rodrâiguez, Marâia Herminia
SECUNDARIAS-ENTIDADE
Nome de entidade Universidade de Santiago de Compostela
SECUNDARIAS-ENTIDADE
Nome de entidade Universidade de Santiago de Compostela
REFERENCIA ILS ANTERIOR
-- Falta ISBN
-- 1
Exemplares
Retirado Perdido Estragado Non para préstamo Localización permanente Localización actual Localización en andeis Data de alta no sistema Fonte de adquisición Sinatura correspondente á clasificación Parte da sinatura que identifica ao exemplar Sinatura completa Código de barras Data da última consulta Número de volume Tipo de ítem de Koha
        IES Cidade de Antioquía IES Cidade de Antioquía Sala préstamo 2008-01-30 Fondos Biblioteca 54(461.1) estudio de los 54(461.1) ORRIOLS FERNÂAN estudio de los OED012000006794 2022-01-26 1 Prestable

Coa tecnoloxía Koha